Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

Terug naar homepage


Andreas kruizen

Kalender 2011

De Amsterdammertjes kalender voor 2010 was een succes! Ook voor 2011 zit er weer een kalender in de planning met andere foto's. Dat wordt net als de 2010-kalender een prachtige fullcolor kalender met echte foto's op hoogglanzend fotopapier. Het formaat is 20 x 30 cm en de kalender heeft 12 bladen plus een voorblad. Er zijn twee uitvoeringen: met een spiraalband of losse foto's in een transparante kunststof houder met ophangoog. De kalender is in beperkte oplage (slechts 50 stuks!) gemaakt. Deze unieke 2010-fotokalender kostte € 30,00. De prijs van de 2011-kalender is nog niet bekend, maar zal zeker niet duurder worden.

Een 'klein alternatief' is de bureaukalender met het staand formaat 10x15 cm. Dit kalendertje zit ook in een transparante kunststof houder . Prijs van deze bureaukalenders met echte foto's is € 20,00 (alleen op bestelling). De prijzen van de kalenders zijn exclusief €4,00 verzendkosten (porto + verpakking).

De kalenders met spiraalband waren te koop bij de Stadsboekwinkel. De Stadsboekwinkel vind je in gebouw De Bazel in de Vijzelstraat, waarin ook het Gemeente Archief is gehuisvest. De kalenders in kunststof houder en de kleine bureaukalenders zijn alleen bij AllesoverAmsterdammertjes te bestellen.

Meer informatie: (ook over grotere en/of gepersonaliseerde oplagen) Mail aan: info@allesoveramsterdammertjes.nl

<<< vorige pagina
naar CONTACT >>>
/body>