Nieuws
&
Aanbiedingen

 

Nieuws

Aanbiedingen

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar homepage

Andreas kruizen

Nieuws
Deze website AllesoverAmsterdammertjes werd gelanceerd in september 2007, maar is nog lang niet af. Ik moet nog heel veel tekst en foto's plaatsen bij de onderwerpen die je in het menu vindt. Het eerste begin is er echter en ik vond het leuk die eerste pagina's vast te publiceren om anderen mee te laten genieten en een beetje te peilen wat men van de site vindt.
Het vullen van de nu nog lege pagina's zal nog wel wat tijd in beslag nemen. Dit is namelijk geen commerciële website, maar meer mijn uit de hand gelopen hobby. Ik moet de website verder vullen en onderhouden in mijn vrije uurtjes, dus dat gaat stap voor stap. Nieuw geplaatst materiaal meld ik dan op deze pagina onder Nieuws.

Als straks meer mensen de website hebben ontdekt, gaan zij hopelijk ook reageren op de inhoud van de site. Misschien hebben mensen nog foto's van Amsterdammertjes die zij kunstig bewerkt hebben of van Amsterdammertjes die op geniale wijze alternatief gebruikt werden. Of misschien hebben mensen of bedrijven nog allerlei ander (reclame)materiaal over Amsterdammertjes. Als zij hun foto's, tekeningenen, schilderijen, anekdotes, advertenties, ansichtkaarten, miniaturen of wat het ook zijn mag dat met Amsterdammertjes te maken heeft, op deze site willen publiceren, vind je de aankondiging ook bij Nieuws. Voorlopig is dat echter nog even toekomstmuziek. Naar Nieuws >>>

Aanbiedingen
De eerste aanbieding was de Amsterdammertjes-kalender 2010. Schitterende, exclusieve fotokalenders. Klik snel door naar Aanbiedingen! In de toekomst komen er meer aanbiedingen. Later misschien een boekje, of levensgrote Amsterdammertjes op schilderslinnen. Die bied ik dan in beperkte oplagen aan aan geïnteresseerden.
Maar ik ben ook van plan fabrikanten of winkeliers te benaderen, die Amsterdammertjes in enigerlei vorm verkopen en die bezoekers van AllesoverAmsterdammertjes bijvoorbeeld korting willen geven.

Plannen genoeg, maar alles hangt natuurlijk af van de aantallen bezoekers van AllesoverAmsterdammertjes. Ik doe mijn best de site verder te vullen met mooie, leuke en aantrekkelijke foto's, afbeeldingen en inhoud. Vertel jij dan anderen over het bestaan van deze website?
Naar aanbiedingen >>>

volgende pagina >>>